Koncert Vendsyssel festival :Domorganist Hanne Kuhlmann, Kbh | Jetsmark sogn

Onsdag d. 6. juli 2022, Kl. 19:30 til kl. 20:30
100 kr. betales i døren

Orglets Tour de France

Onsdag d. 6. juli er det lykkedes Jetsmark kirke at engagere Domorganist Hanne Kuhlmann fra Københavns Domkirke. Mange i hele landet hører hendes musik dagligt, når morgenandagten sendes live i tv og radio. Hanne Kuhlmann har ladet sig inspirere af Tour de France i Danmark og præsenterer et virtuost og fængende orgelprogram ved denne koncert. Koncerten indledes med et krævende stykke af Johan Sebastian Bach udelukkende spillet med fødderne. Herefter spilles værker af Saint-Saëns, Litaize og Bizet. Koncerten slutter med César Francks store værk ”Grande piéce Symfonique”, et yderst krævende og meget smukt stykke musik på 25 minutter. Dette værk er taget med i programmet i anledning af 100 året for den belgiske organists fødsel.

Hanne Kuhlmann har efter solistklassen på Det kgl danske musikkonservatorium videreuddannet sig hos Daniel Roth og David Sanger. Hun har vundet flere internationale konkurrencer og givet koncerter i bla Nidarosdomen, Finlandiasalen, Westminster Abbey og Notre Dame-katedralen i Paris. Siden 2008 har Hanne Kuhlmann været organist ved Københavns Domkirke

Koncerten er en del af Vendsyssel Festival og der er entre på 100 kr.