Sommerkoncert | Jetsmark sogn

Sommerkoncert

Tirsdag d. 31. maj 2022, kl. 19:30

Jetsmark kirke er så heldig at have hele tre kor, og ved årets sommerkoncert medvirker alle sangere i alle aldre. Juniorkoret består af 24 piger og drenge – halvdelen fra 3. klasse og halvdelen fra 4.-7. klasse og så 4 ungledere. De synger flotte kanons og lyse salmer og sange. De synger også overstemmer på et par fællessalmer. Ungdomskorets halv snes sangere har arbejdet en del med hørelære her i foråret og er blevet rigtig dygtige til noder og rytmer. De vil optræde med bla ”This litlle light of mine” ved sommerkoncerten. Sognekoret for voksne er et blandet kor med ”5 stærke mænd og 21 charmerende kvinder”. Ved koncerten præsenterer de bla den helt nye salme ”Du spør mig om håbet” samt ”Velsignelsen”.

Sommerkoncerten er gratis og slutter med en forfriskning udendørs samt et par sommersange i solnedgangens lys.

Af Organist Doris Kjærgaard