Matine og rundvisning | Jetsmark sogn

Matine og rundvisning

Torsdag d. 30. juni 2022, kl. 16:30

Gratis musik og rundvisning i Jetsmark kirke

Torsdag d. 30. juni kl. 16.30 kan man opleve flot orgelmusik af Bach, Vivaldi og Widor i Jetsmark kirke. Domorganisten fra Viborg, Morten Ladehoff, spiller et halvtimes program. Efter koncerten viser sognepræst Michael Berg rundt i kirken kalkmalerier. Der er gratis adgang.

Morten Ladehoff aflagde diplomeksamen i orgel fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2002. Han debuterede fra solistklassen i 2004 efter videregående studier i Stuttgart og Piteå. I 2007 aflagde han desuden diplomeksamen i komposition. Han var finalist ved den internationale orgelkonkurrence i Odense 2011, finalist og prismodtager ved den internationale orgelkonkurrence i Heidelberg 2011 og finalist ved den international improvisationskonkurrence i Haarlem 2014.

I 2020 blev Morten Ladehoff udnævnt til domorganist ved Viborg Domkirke og siden 2008 har han været tilknyttet som underviser på Det Jyske Musikkonservatorium.