Vendsyssel festival | Jetsmark sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Vendsyssel festival

Dato
Torsdag d. 10. august 2023, kl. 19:30
Sted
Jetsmark Kirke, Kvorupvej 94, 9490 Pandrup
Pris
100 kr.

Koncert med Clara Richter-Bæk og Christian Præstholm i Jetsmark kirke torsdag d. 10. august kl. 19.30. Umiddelbart før koncerten kl. 18.45 viser sognepræst Michael Berg rundt i kirkens kalkmalerier. Koncerten hører under Vendsyssel Festival, og de er entre 100 kr.

I august 2007 fik både Clara Richter-Bæk og Christian Præstholm fast ansættelse som musikere i Randers og har siden dannet musikalsk makkerskab og spiller koncerter sammen som duo.

Til koncerten i Jetsmark kirke har de sammensat et varieret program med musik som viser de to instrumenter i både virtuost og inderligt samspil, og med værker udvalgt så man som tilhører kommer rundt i det meste af følelsesregistret.

Clara Richter-Bæk, violinist, er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København hos Milan Vitek,

Hochschule für Musik i Køln hos Michaela Martin og Hochschule für Musik und Theater i München hos Christoph Poppen.

Clara vandt i 2001 2. pris i Den Danske Violin konkurrence. Clara har optrådt som solist med bl.a. DR og hun spillede fast i Münchener Kammerorkester fra 2003-2005 og i sæson 2005/2006 var hun 2.koncertmester i Odense symfoniorkester, hvorefter hun vandt stillingen som koncertmester i Randers Kammerorkester.

Christian Præstholm, organist og komponist, er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium med debut fra solistklassen i 1999. Hertil kommer to års videregående orgelstudier i henh. Paris og London. Organist ved Sct.Mortens Kirke i Randers og mangeårig lærer i orgel og musikteori ved Det jyske Musikkonservatorium.

Christian Præstholm har givet talrige koncerter i Danmark og over det meste af Europa, og indspillet adskillige cd’er.

Som komponist har Christian Præstholm skrevet værker for kor, orgel, diverse solister og kammerensembler, samt salmemelodier, ofte på bestilling. Seneste bestillinger er Præludium og Fuga over Rådhusklokkerne i København .