Kirke for krudtugler | Jetsmark sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirke for krudtugler

Dato
Torsdag d. 9. marts 2023, kl. 16:30
Sted
Jetsmark Kirke, Kvorupvej 94, 9490 Pandrup
Pris
Gratis

Lad familiens mindste opleve kirke, præst og salmesang – helt uden stress

Et billede, der indeholder person, indendørs, dessert  Automatisk genereret beskrivelse”Kirke for krudtugler” er en halv times sang, leg og fortælling i kirken, hvor det hele foregår i børnehøjde. Vi holder ”kirke for krudtugler” hver gang et babysalmesangs-forløb nærmer sig sin afslutning. Alle er velkomne, også familier og børn, der ikke har gået til babysalmesang.  

Næste gang er torsdag den 9. marts kl. 16.30 i Jetsmark Kirke. Temaet er ”PLASK! – OM DÅBEN”. Vi hælder vand i døbefonten, og præsten medbringer en dukke i dåbskjole… Vi blæser sæbebobler, og til sidst ligger børnene under stjerneparaplyen, mens de voksne synger ”Du som har tændt millioner af stjerner”. En hyggelig stund for alle.

Kirke for krudtugler er målrettet børn fra 0-5 år - sammen med søskende, forældre, bedsteforældre og alle, der har lyst til at opleve familiens små i kirken.

 

Efter en lille halv time i kirken spiser vi sammen i sognegården (frikadeller, kyllingespyd, kartoffelsalat, pastaskruer, gulerods- og agurkestænger samt flutes). Maden er gratis, men vi beder om tilmelding senest tre dage før på www.jetsmark-kirke.dk eller sms til Lisbeth Nymark Sørensen 2273 5165