• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 18. april 2019, Kl. 10:30 til kl. 11:45

Skærtorsdag er en festlig gudstjeneste, hvor vi fejrer nadverens indstiftelse. Samtidig er det en højtidelig og eftertænksom stund i kirken, fordi det er dagen, hvor Jesus og disciplene spiser det sidste måltid sammen inden alle de dramatiske begivenheder i påsken. Gudstjenesten rummer altså både glæde og eftertanke.

Pernille Christensen spiller fløjte ved denne gudstjeneste. Hun er uddannet fløjtenist fra det fynske musikkonservatorium og underviser til daglig på Aalborg kulturskole. Ved gudstjenesten skærtorsdag spiller Pernille Christensen ”Meditation” af Massenet samt ”Siciliana” fra Bachs E-dur sonate.

Ved Jetsmark kirke er der tre kor. Skærtorsdag medvirker Juniorkirkekoret og Sognekoret. De synger en smuk motet af Merethe Kuhlmann med tekst hentet direkte fra nadveren. Som afslutning på gudstjenesten går vi mod langfredag og dette markeres ved at korene synger den meget udtryksfulde ”Han står på Oliebjerget og ser, hvad der skal ske i Jerusalem”. Teksten er skrevet af Knud Seibæk og musikken af Erling D. Bjerno. Korene akkompagneres af både fløjte og orgel.

Efter gudstjenesten er der gratis fællesspisning for alle i sognegården. Tilmelding er nødvendig senest den 11. april til jahs@km.dk eller på 98247136

gratis