Lørdag d. 6. juli 2019, kl. 16:00

Duoen Annette Bo Nielsen, sopran og Lise-Lotte Kristensen, orgel blev stiftet i 2007. De deler passionen for formidling af musik og poesi, hvilket har afspejlet sig i deres lange mangefacetterede virke både som kunstnere og pædagoger.

Som kunstner har sopranen Annette Bo Nielsen været solist ved symfonikoncerter, oratorier og messer samt solist ved talrige koncerter i kirker, koncertsale og festivals for ny musik. Hertil kommer et stort virke som liedsanger. Som operasanger solist ved Det Nordjyske Operakompagni og i mere end 25 år assistent i Den Jyske Operas kor.

Siden 1984 virke som sangpædagog både som underviser i solosang og arbejde med kor. Dette virke tæller ansættelser ved flere af landsdelens musikskoler og kirker, Vestervig Kirkemusikskole, Aalborg Universitet, lektor ved Nordjysk Musikkonservatorium - senere Det Jyske Musikkonservatorium, Aalborg samt Thy Sangskole. Desuden virke som kursusgiver og foredragsholder.

Initiativtager til og medstifter af Nordjysk Sangselskab (2001-2016), alle årene formand for samme. I 2016 medstifter af Scene K.

Uddannet ved Nordjysk Musikkonservatorium og Teater- och Operahögskolan, Göteborg. Videreuddannet hos Anna Reynolds og Jean Cox, Tyskland.

Læs mere på www.annettebonielsen.dk

Lise-Lotte Kristensen, organist og kantor. Uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium. Herefter et års studier hos professor David Sanger, London.

Efter hjemkomst til Danmark blev hun ansat ved Fredenskirken i Viby, hvor hun gennem 10 år var med til at opbygge et rigt musikliv omkring kirken med mange børnekor og flere koncertrækker. Herefter 10 års ansættelse ved Sct. Catharinæ Kirke i Hjørring inden turen i 2008 gik til hjemstavnen på Djursland, hvor Lise-Lotte blev ansat som organist og kantor ved Grenaa Kirke. Lise-Lotte er en skattet korleder og dirigent. Udover sit virke som kantor har Lise-Lotte også været vicedirigent for Filharmonisk Kor, Aalborg.

Desuden i en lang årrække orgelunderviser ved Vestervig Kirkemusikskole.

I december 2018 blev Lise-Lotte ansat ved Sct. Nicolai Kirke, Aabenraa.

Lise-Lotte Kristensen er en erfaren koncertgiver og har spillet mange koncerter i såvel ind – som udland. Hun udgav i 1996 ”Orglet Danser” – en anderledes orgel-CD, der viser de mange facetter ved et orgel.

NB: kl. 15.15 tilbydes en halv times gratis rundvisning i Jetsmark kirkes unikke kalkmalerier ved sognepræst Michael Berg.

Kvorupvej 94, 9490 Pandrup, Danmark