Tirsdag d. 8. oktober 2019, Kl. 09:30 til kl. 10:30

KIRKEMUSIKALSK LEGESTUE Kirkemusikalsk legestue er et tilbud om musikalsk dåbsoplæring i Jetsmark Sogn til 0-5 årige med en dagplejer pædagog eller forælder. Vi synger salmer og andre sange, enten med fagter eller med små instrumenter, tørklæder, bolde, faldskærm og sæbebobler. Vi beder også Fadervor hver gang. Hensigten med legestuen er at gøre børnene fortrolige med kirkens rum og de dejlige sange, vi synger og de bevægelser, vi laver. Vi lærer at udtrykke os gennem bevægelse og sang i det fællesskab og rum, som kirken tilbyder.

Hver anden mandag (i ulige uger) er det dagplejerne fra Kaas, der har tilbuddet kl. 9.00-10.00.

Hver anden tirsdag (i ulige uger) er det gruppe 1 fra Pandrup, der har tilbuddet kl. 9.30-10.15.

Hver anden tirsdag (i lige uger) er det gruppe 2 fra Pandrup, der har tilbuddet kl. 9.30-10.15.

Undtaget er skolernes ferier, samt midt juni til midt august og december.

Er du hjemmegående med et barn i dagplejealderen, er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Karen M.V. Olesen på 61222954 eller karenmvolesen@hotmail.com for at høre mere.

Kvorupvej 94, 9490 Pandrup, Danmark