Mandag d. 13. januar 2020, Kl. 10:15 til kl. 11:45

Hvorfor Babysalmesang?

Formålet med salmesang for babyer er at stimulere barnets glæde ved musik og rytmik, samt at give børn og forældre en mulighed for at få gode og varme oplevelser af kirkerummet og salmerne. Vi bruger mange sanser; vi lytter til musik, ser på farvestrålende ting og bruger hele kroppen til dans og leg. Gennem disse aktiviteter er det muligt at styrke barnets sansemotoriske udvikling, og selvfølgelig: glæden ved musik.

Indholdet af babysalmesang, vil hovedsageligt være salmer, men der vil også være anden musik at lytte/synge til.

Dette tilbud fra folkekirken er gratis og gives til babyer mellem 2 og  ca. 10 måneder, med en forælder.

Der er meget mere information på www.jetsmark-kirke.dk, hvor du også kan melde dig og dit barn til.

Frokoststue graverhuset, Jetsmark Kirkevej 15, 9490 Pandrup, Danmark