Koncert Vendsyssel festival | Jetsmark sogn

Torsdag d. 2. juli 2020, kl. 19:30
Jetsmark Pastorat, Jetsmark Kirkevej, 9490 Pandrup, Danmark
© Doris

Leah Aksnes er fra Vermont. Hun har studeret i Los Angeles hos Yehuda Gilad i University of Southern California og har en Masters of Music. Fra 2015 har Leah Aksnes været ansat som soloklarinetist i Aalborg symfoniorkester.

Mette Nielsen studerede på DKDM og på Indiana University, Bloomington, USA hos Susann McDonald. Senere blev hun optaget i solistklassen i Århus. Efter debuteksamen og assistentjobs i alle landsdelsorkestrene, Det Kgl. Kapel og Radiosymfoniorkestret, blev Mette Nielsen ansat i Aalborg Symfoniorkester i 2002.

Kammerkoret Dorimus hører hjemme i Aalborg og har en kerne af 18 erfarne og dygtige korsangere.

Koret høster anerkendelse for at gøre koncertoplevelsen nærværende for publikum og for at levere musikken med engagement og glæde. Koret har markeret sig ved temakoncerter, hvor korsan­gen har spillet sammen med billedkunstnere, fotografer og forskellige professionelle musikere.

Korets stifter og dirigent er Doris Kjærgaard. Hun er uddannet fra Nordjysk

Musikkonservatorium, og har efteruddannet sig hos bla. Morten Schuldt-Jensen og Annette Bo Nielsen. Doris Kjærgaard er organist ved Jetsmark Kirke.