Koncert Vendsyssel festival | Jetsmark sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Koncert Vendsyssel festival

Dato
Torsdag d. 5. august 2021, Kl. 19:30 til kl. 20:30
Pris
Kr. 100,00

Korkoncert under Vendsyssel Festival i Jetsmark kirke torsdag d. 5. august 2021 kl. 19.30.

Entre 100 kr.

Rundvisning i kirkens unikke kalkmalerier ved sognepræst Michael Berg kl. 18.45.

Kolorit har siden 1989 været garant for en helt unik lyd, der kombinerer den latinamerikanske kormusik med skandinaviske viser og salmer. Tonesproget er hentet fra den særlige nordiske klang med inspiration fra både verdensmusikken, jazzen og det folkloristiske. Gruppen består af 18 sangere og dirigent Niels Græsholm og basen er Østerbro i København. Kolorit kommer hvert år rundt i Danmark og de seneste udlandsrejser har været til Gotland, Finland og Schweitz. Musikken bliver under koncerten præsenteret med korte fortællinger så publikum på den måde tages med på rejsen mellem syden og norden.

Mange har lidt afsavn under pandemien – også vokalmusikken. Sommerens koncerttema er håb, da det jo netop er det, der hjælper os gennem mørket og savnet.

Niels Græsholm er Kolorits dirigent. Niels Græsholm er uddannet som musikpædagog ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København og som korpædagog ved Musikhögskolan i Göteborg. Han har derudover studeret jazz og latinamerikansk musik i New York. Han er en efterspurgt stævneinstruktør, kor-coach og arrangør. Niels Græsholm er ansat i Kunststyrelsen som musikskolekonsulent, men har også sin gang som underviser på Musikvidenskabeligt Institut i København og på konservatorierne.