Babysalmesang-online forår 2021 | Jetsmark sogn

Babysalmesang-online forår 2021

Mandag d. 12. april 2021, Kl. 10:00 til kl. 10:30
Jetsmark Sognegård, Bredagde 98, 9490 Pandrup

Den nuværende nedlukning af samfundet umuliggør det fysiske møde med sang og bevægelse i kirken. Siden starten af januar har en gruppe mødre med børn testet et forsøg med babysalmesang via platformen Teams. Her kan vi ”mødes” – tale sammen og synge sammen, mens vi kan se hinanden. Det er ikke det samme som at mødes i kirken, men det er meget bedre end ingenting.

Nu starter et nyt hold mandag den 23. marts kl. 10. Hvis du har en baby på ca. 2 måneder og op til ca. 10 måneder, så prøv at melde dig til og se, hvad det er. Så får du et link til at deltage uge for uge og klikker ind for at deltage hver mandag.

Det er åbent for dem, der har lyst, og tilmeldingen sker via www.jetsmark-kirke.dk – babysalmesang. Har du større børn i førskolealderen, som også er hjemme, så kan de sagtens være med også. Vi synger i ca. 20 minutter, herefter taler vi lidt sammen. Information omkring adgang og ”legeudstyr” m.v. får du, når du melder dig til. Læs mere på hjemmesiden eller kontakt kirke- og kulturmedarbejder Karen M.V. Olesen på kmvo@km.dk/61222954.