Spaghettigudstjeneste | Jetsmark sogn

Spaghettigudstjeneste

Onsdag d. 19. januar 2022, Kl. 17:00 til kl. 18:45

Spaghettigudstjenester i Jetsmark Kirke er gudstjenester for familier med børn - FDF-Pandrup har det skrevet i deres program også, alle er velkomne, og der er tilmelding senest et par dage før til jahs@km.dk eller på 98247136. OBS!

Vi spiller drama over en bibelfortælling - et drama som en af de 3 præster ved kirken har skrevet ud fra en bibeltekst. Kirkens medarbejdere spiller roller oftest med replikker - er klædt ud, og der er stillet rekvisitter op for at fange "stemningen" i den tid, historien foregår. De børn, der gerne vil være med til dramaet, bliver klædt lidt ud, når de kommer til kirken, såfremt det overhovedet er muligt. Sammen spiller vi dramaet.

Udover det, så medvirker Juniorkirkekoret ved organist Doris Kjærgaard, dels ved at synge for os OG som forsangere på de fællessalmer/sange, der synges.

Der er to spaghettigudstjenester i januar-marts og to i september-november. Datoerne slås op på Facebook og i Lokalavisen og på denne side, når de er planlagt.

En festlig måde at samles på i kirken i ca. en halv time. Herefter følges vi i sognegården til fællesspisning, hvor menuen oftest er pasta med kødsovs.