Kirkemusikalsk legestue - Jetsmark | Jetsmark sogn

Kirkemusikalsk legestue - Jetsmark

Tirsdag d. 29. marts 2022, Kl. 09:15 til kl. 10:15

Kirkemusikalsk legestue er et tilbud om musikalsk dåbsoplæring i Folkekirken til 0-5 årige med en dagplejer, pædagog eller forælder. Vi synger salmer og andre sange, enten med fagter eller med små instrumenter, tørklæder, bolde, faldskærm og sæbebobler. Vi beder også Fadervor hver gang. Hensigten med legestuen er at gøre børnene fortrolige med kirkens rum og de dejlige sange, vi synger. Vi lærer at udtrykke os gennem bevægelse og sang i det fællesskab og rum, som kirken tilbyder, i fællesskab med andre.

Legestuen har lukket i skolernes ferier, samt midt juni til midt august og december.

Er du hjemmegående med et barn i dagplejealderen, er du velkommen til at kontakte kirke- og kulturmedarbejder Karen M.V. Olesen på 61222954 eller kmvo@km.dk for at høre mere.